minos - diary november 2007Lördag 24 november
Förmiddagsdate med Tord, Karin & Alva!!
Vi drog ut till Tullinge flygplats! Vilket härligt place med härliga vidder att springa på! :)
Kutade med Alva - lika kul som alltid! Jag älskar verkligen min halvsyrra! Ibland är hon dock lite seg att få igång, men när hon väl får fart går det undan! Yeeeppee!
Människorna pladdrade på i vanlig ordning! Att det alltid blir sånt tjatter när de kommer ihop sig? Vad är det för intressant de säger, egentligen? Tja, de verkar trivas med det i alla fall! :)
Innan vi åkte hem visade Alva mig hur man går zick zack mellan agility pinnar! Duktig hon var! Det har vi inte tränat någon gång, men vi får ta och göra det! Vi försökte lite med det där hindret som man ska hoppa över. Själva hoppandet är inget problem utan bara att koncentrera sig på bara matte när det är så mycket annat roligt att titta på runt omkring!
TACK för idag uppfödarna! :) OCH framför allt... Minos drullen säger förlåt till halvsyrran, det är inte snällt att hälla kaffe över syrran! Nospuss!
Väl hemma, som alltid (!), somnade matte & jag som barn i soffan när vi hade fått lite mat i magen! Lovely!
Fika, innan Minos spillde kaffe över Alva!
Minos vill vara med och fika!
Rejs med en pinne!
Alva gömmer sig!
Nu är jag först!
Nu tar jag dig!
Klara, färdiga, gå!
Jaga!
Ska vi leka?!
Minos i solen!
Här luktade det gott, eller hur?!
Minos med pinnen!
Alva och Minos!
Får jag vara med?!
 
Måndag 19 november - fredag 23 november
Den här veckan har gått fort. Så vi tar det i räserfart här oxå!

Både måndag & tisdag hade jag lyckan att träffa boxern Ina när vi var ute på prommis! Vi rejsade järnet! Härligt att leka med henne då hon har samma tempo, intensitet och hårdhet som jag har när jag busar! Det blir fullt kör från det att vi släpps tills dess att vi kopplas igen! Kort och gott - TOKKUL!
Vi var helt inställda på att åka på ringträning i tisdags, men till vår besvikelse var det inställt! För få deltagare! Måste inte alla andra oxå träna som f-n inför Stora Sthlm eller är det bara vi som här helt kass?! ;)

I torsdags var matte & jag till veterinären och hämtade ut mitt pass! Nu kan vi komma & hälsa på er på Åland Karin & Tord! ;) Skön eftermiddag då matte var kvar hemma och jobbade hemmifrån istället. Najs, med sällskap!

Matte & jag tog en långprommis i snö/regn vädret. Det var faktiskt rätt skönt trots allt! Jag hade täcket på mig så det var ingen fara för det kalla blöta iallafall.
Fick ett jätteben av husse!
Kolla vilket fint ben!
Måste undersökas noga!
Hemmakväll framför TVn - Desperate Housewifes!
 
Söndag 18 november
Var hemma & hela förmiddagen i stugan innan vi packade ihop och åkte till Arboga. Först var det tjejträff (några av mattes gamla tjejkompisar från Arboga) hemma hos Helena. Jennys son Olle bara äääälkar mig! :)
Sen blev det 2 års kalas hos Pi! Dessvärre fick jag inte vare sig följa med in eller träffa Hampe & Sigge då Hampe hade kennelhosta. DET vill vi inte ha! Vidare hem till Sthlm!

PS: Matte ber om ursäkt för att hon stjäl lite utrymme för sina kort, men hon vill väldigt gärna visa sina vänner! Morr... för den här gången då!;)
Färdigmålade huset med vakthunden!
Rylie sover!
Fika!
Fika!
Jenny!
Stina å Rufus!
 
Lördag 17 november
Sovmorgon i stugan! Najs! Här var det varmt och skönt när vi kom då mormor & morfar varit här och satt på värmen innan vi kom. Tack! :)
Tog en morronprommis med matte till Sjölunda (genom skogen) och över gärdena och "vår" skog hem! Askul, kubbade på stubbåkern som jag fått fnatt! Mormor & morfar kom förbi på en kaffe.

Matte drog in till stan (Arboga) för att hälsa på Linda å Rylie! Husse & jag var kvar hemma & gick på prommisar. Husse behövde några brejk från det kreativa tänkandet (tänka sig, jobba på en helg!! VA?! Det borde vara förbjudet!) Överlycklig när matte äntligen kom hem! Myskväll i soffan!
Minos i sängen för kvällen!
Mattes allra bästa vän Linda!
Linda å Rylie!
Jag å Rylie!
Rylie!
Rylie!
 
Fredag 16 november
Vi drar till stugan! Den här helgen ser schemat ut som följer:
Träffa Linda & Rylie som har kommit hem från Los Angeles för att hälsa på! Det ska bli grymt kul att se dem båda!
Gå på kalas för Filip "Pi" som fyllde 2 år i tisdags!!! Grattis i efterskott!! Älskar dig!
Gå långprommis i skogen ute vid stugan!
See ya!
Linda and Rylie!
 
Torsdag 15 november
Boring day! Händer inget särskilt. Kloklippning... ingen favorit! Husse & jag har varit ute å gott prommis på kvällen, DET var kul iallafall!
 
Onsdag 14 november
Idag är sista dagen med Minna som dagmatte! :( Vi är verkligen ledsna för det då hon har varit toppen!!! Men vi glädjs åt att hon från å med i morron är lycklig boxerägare till Milan! Nu vill vi bara komma å hälsa på, men vi får nog vänta ett tag tror matte.

På kvällen packade matte å jag in oss i den varma å goa bilen å drog ut till Lidingö - Anna Karin å Aston!! Tjoho! Vi kutade like crazy! Sååå skönt tyckte matte då hon hoppades på att jag skulle bli lite trött. Anna Karin å matte skvallrade järnet som vanligt! Stefan kom förbi å sa hej (ja, han fick faktiskt sticka in med några rader!) det var kul! Puss till sötbrollan Aston från oss!
 
Tisdag 13 november
Pi fyller 2 år!!! STORT Grattis från oss här i Sumpan! Vi kommer på söndag!!
Pi bland löven!
Idag tog matte & jag en prommis till Sumpan å tog å ringde upp Liselott på vägen! Ville hon å Wesley träffa oss?! Ja, men visst!! Lovely! Det blev en del kuta för herrarna som inte gruffade någonting den här gången! Super! Tack Liselott för pratstunden! Det var skönt att få prata av sig lite i trevligt sällskap! :) Det var kallt som skrutt ute så både jag å matte frös (men mest matte tror jag!) När vi väl var hemma blev det inte så mycket värme här heller, vi har något fel på värmen i huset så det är 17,5 grader inne! BRRRR! Jag blev inpackad i saccon med gossig filt! Skönt!!

Förresten, vi har fått resultatet från vaccinationskontrollen på Rabiesviruset - JAG ÄR IMMUN! Tjooohoo! Nu kan jag åka utomlands! Tja, om jag ska ta med matten på en solsemester!? ;)
Nedbäddad!
Nedbäddad!
 
Måndag 12 november
Matte & jag hade träningskväll. Burrr! Kallt och blött! Ville inte lägga mig på plats under gång...
Apporterar cykelpumpen!
Kvalitetstid på golvet!
Sover sött vår Prins!
 
Söndag 11 november
Farsdag!
Skickar härmed en hälsning till min pappa Hogan -
Ridgebow's Hogan Heart Of Akeron på farsdag!
Ridgebow's Hogan Heart Of Akeron!Ridgebow's Hogan Heart Of Akeron!
 
I helgen har jag varit i Lunger (stugan). Husse & jag åkte dit i fredags em i snöstormen! Matte åkt ned redan i torsdags för att gå på sin morfars begravning. När husse & jag äntligen kom fram till Lunger hoppade vi in hos morbror Hans & moster Mona där hela mattes tjocka släkt var! Kul att träffa dem alla!

I lördags var husse & jag själva hemma i stugan då matte hade systerdag med sina två syrror! De var & shoppade hela dagen! :) Husse & jag tog lååångprommis & busade järnet. På kvällen mös jag i soffan med matte & husse! Jag tryckte ned mig i soffan även fast matte gnällde lite om att det var väl trångt i 2 sits soffan med en stor RR och husse där... Men det fanns ju hjärterum så det blev stjärterum oxå!

I dag söndag har vi varit i Odensbacken hos husses mamma & pappa. Där finns alltid mycket god mat... Men matte är lite snål med människomaten... Farmor tyckte dock att jag visst kunde få lite!! :) Vidare till mormor & morfar i Götlunda. När vi kom dit så var även kusin Cecar där! Vi busade järnet på gräsmattan! Suuuperroligt!

Väl hemma i Sthlm är det svinkallt i lägenheten... Husse hade visst glömt balkongdörren öppen!! Nu är det saccon och inbakad i filt som gäller! Natti!
Alla benen i kors!
Minos kollar på vovvar på TVn!
Kollar på TV tillsammans!
Gnager på ben!