minos - diary july 2007Tisdag 31 juli
Idag - morfar Lennart fyller 56 år & mattes systerson Fille fyller 10 år!!! GRATTIS!!!

Matte & husse skjuter upp grattandet av födelsedagsbarnen några dagar då de har fullt upp med oss & att måla på huset. Idag vaknade jag som en solstråle! När jag kom ut från sovrummet så fanns Aston där!!! Vilken lyyyycka!
När vi hade vaknat till & så tog vi en tripp till skyttebanan där husse tränar pistolskytte. Medan husse lärde Anna Karin hur man skjuter pistol (hon provade både revolver & glock) så gick vi på en prommis. När vi kom tillbaka igen var de fortfarande inte klara men det var lite bra för då fick vi lite skotträning oxå. Det var nemas problemas! Varken Aston eller jag blev berörda överhuvudtaget! Skönt! Väl tillbaka i stugan käkade mattarna & husse lite, därefter talade de helt sonika om att Anna Karin var tvungen att åka hem utan Aston!! Hon blev nog lite chockad Anna Karin... Men så förklarade matte för henne att Astons husse hade planerat en överraskningsresa för dem två & att Aston skulle vara kvar hos oss! Sagt & gjort Anna Karin åkte hem till Stefan & vi fick vara inne för då började matte & husse att måla igen! De målade ända tills det började regna igen... Sov gott sen, det är jobbigt att ha främmande! :)
Tjena brollan!!Anna Karin skjuter!
Vem är vem?!Anna Karin i snygglurarna!
 
Måndag 30 juli
Idag kommer Aston! Ska bli jätteskoj! Husse & jag tog morronprommisen till sjön och badade! Fint väder ute! :) I dag på eftermiddagen dök äntligen Anna Karin & brorsan Aston upp! Det var inte så lätt för dem att hitta hit ut i skogen! ;) Men de kom fram till slut! Först gick vi husesyn så klart, sen bar det av ned till sjön med oss vilddjur så att vi fick bada. Mattarna & husse badade oxå! Skööönt! Aston simmade som om han inte har gjort annat. Det var mycket roligt att se de två simma som små sälar! :) Efter badet blev det mat!! :) De båda mattarna passade på att dricka vin & pladdra som vanligt oxå. Sen lurade husse dem att de skulle skjuta luftgevär! Det blev en salig blandning av luftgevärsskytte, vin, babbel & massa ståhej av oss förstås! Vi kutade runt på gräsmattan som galningar, dessutom hade husse sågat ned några grenar som låg på gräsmattan, vi passade på att lajja lite med dem oxå! Typ dra dem runt hela tomten! :) Det blev en sen kväll & då timmen var sen var det dax att sova!
Anna Karin gossar med killarna!Anna Karin!
Minos & Aston har dragkamp!Brollorna brolls!
 
Söndag 29 juli
Idag tog matte & jag morronprommis till badet & jag doppade mig! Matte var slö, hon ville inte bada så hon stod på bryggan fegisen! När jag kom hem fick jag jordens godaste märgben av matte som hon hade sparat i frysen till mig. Nu hade jag något att göra när de körde igång med att måla huset! De målade, målade och målade. Hoppade ned från byggnadsställningen mellan varven, jag blev lika glad varje gång. Huxflux kom husses mamma & pappa på besök. De ville kolla hur det gick för oss. Som tur är gillar Miriam att mata mig! Hon fick lov av matte, så jag fick kaka av henne! Gudomligt gott! Ganska "vanlig" dag idag, hände inte så mycket särskilt. Tog en kvällsprommis med matte, tittade på kossorna, strosade i skogen, matte såg ett rådjur nästan intill oss, jag missade det totalt! Hur kunde jag?! Tränade lite inkallning & fot under prommisen. Matte smsade en hel del oxå! Haha, det är urusel täckning i stugan så det gäller att passa på! Hörde att det inte gått så bra för de andra i Ransäter, trist, på Specialen blev Isola 2 bästa champ och 5 bästa tik! Duktig!! Där var det hååård konkurrens! Får se om matte kanske ska ställa Isola i augusti, det ska bli spännande!
Kossorna med bebisar!Jag har koll på kossorna!
Kollar in kossorna!Chillar med husse!
 
Lördag 28 juli
Idag är det exakt 1 år sedan jag kom hem till husse & matte här i Lunger!!! Det känns som om det är mycket längre sen än ett år!! Sammanfattningsvis kan väl sägas att det har varit ett underbart år!!! TACK, Karin & Tord att vi "fick" en så uuuunderbar vovve!!! Det kunde inte ha blivit bättre!! "Basse" är en helt uuunderbar hund på alla sätt! Vi kan inte leva utan honom! :) Och dessutom ett stort tack för att ni är så underbara & engagerade uppfödare! Ni är suuuper!

Utställning Lövudden i Västerås - RR Specialen. Ni kan läsa mera om den under länken utställningar. Matte & jag stannade till hos mormor & morfar på vägen hem från utställningen & fick lite mat. De var barnvakt åt Pi & vovvarna så jag lekte lite med Hampe, Sigge var inte på humör! Åkte hem till oss, både matte & jag somnade som stockar i sängen! Skönt, det här är semester!! :)
 
Fredag 27 juli
Regnet öser ned!!! Ville inte gå ut på morronkissen med matte. Stod kvar under farstukvisttaket & verkligen övervägde om det var värt att gå till matte som stod & hojtade på mig i regnet eller ej. Hon vann till slut... Det var ju ganska skönt att komma ut & kissa en sväng, även om jag var tvungen att ruska mig 2000 gånger på vägen! Efter jag torkat lite kurade jag i hop mig hos husse i sängen & somnade om! På kvällen var matte & jag hemma hos mormor & morfar & surfade på internet & lånade torktumlaren. Jag somnade i deras gossiga skinnfåtölj! När vi kom hem hade husses vän Ulf kommit på besök, jag fick syn på honom i hallen & gav av ett ljudligt & mörkt skall, därefter kutade jag i full fart fram emot honom! Nu visste han vem som vaktar här!
 
Torsdag 26 juli
Fint väder! Vi tog morronprommis Lunger runt! Härligt! Jag kan gå lös nästan hela vägen, det är så härligt med att vara här på landet!! Rätt trött när vi kom hem, så jag fick vara inne lite medan matte drog till sjön för att sola lite & husse åkte iväg & tränade lite skytte. Dessvärre (eller bra för mig) så mulnade det på så matte kom hem snart igen med mormor & moster Carina i släptåg. De tog en fika ute i trädgården istället & busade massor med mig! Nöjd! :) Tog en nap på eftermiddagen. På kvällskvisten lade matte ett spår åt mig. Det gick sådär... Matte gjorde bort sig när jag drog över en stor sten så vi tappade bort spåret. Vi avbröt & gick vidare i skogen men så hittade jag spåret & spårade fram till slutet, dock utan sele & spårlina. Men men! Matte hade kastat ut lite saker på vägen hem när hon lade spåret som jag markerade på vägen hem! Bra övning! Senare gjorde matte levergodis till mig, jag höll mig så klart framme! Fick smaka på det nykokta godiset när jag klippte klona. Gott som tusan! Somnade som en liten bebis i soffan med husse!
Matte lagar levergodis!Jag har koll när matte lagar levergodis!
Sover i husses famn!Sover i husses famn! Sover i husses famn!
 
Onsdag 25 juli
En rätt trist dag. Matte & husse har slipat & tvättat huset heeela dagen! Jag har bara fått rastningsprommisar... :( Jag har solat på gräsmattan under tiden eller strosat runt på tomten & hittat grenar att tugga på! Måste passa på att skryta lite om mig själv; grannarna (som gick förbi oss med gråhundarna igår) kom förbi & berömde mig för att jag är så duktig & ligger kvar på tomten utan att säga någonting när de går förbi. De var mäkta imponerade! Duktiga jag!! :) Cyklade ned till sjön (jag sprang lös bredvid hela vägen utan att krångla minsta lilla, stannade bara & kissade en gång men eftersom jag alltid är noga med att hålla ihop flocken så kutade jag i fatt på en gång!) med matte & husse. Jag simmade mycket, tycker att det är så härligt när vi badar alla samtidigt!!
Jobb på baksidan!
 
Tisdag 24 juli
Nu är det semester i stugan! Vi hade sovmorgon hela familjen! Jätteskönt! Startade dagen med att gå till sjön med matte & ta mig ett dopp i det blå, 20 grader i vattnet! Skönt! Jag fick vara själv en stund på dagen då matte & husse drog iväg för att köpa färg till huset. Jag vaknade sömndrucken när husse & matte kom hem, var med & tittade när de började att slipa på huset. Tröttnade efter en stund & somnade i gräset istället. Hann inte sova så länge för då dök morbror Hasse upp på hojjen för att kolla in läget! Husse & han parkerade sig i trädgårdsmöblerna med lite gott att dricka, efter en stund dök även mormor & morfar upp sen även moster Mona! Fullt hus! Härligt med många människor!! Skål, nu är det semester!
Morbror Hasses cykel!
Morbror Hasse!Samling på baksidan!
 
Måndag 23 juli
Var jättetrött sen igår, så när matte & jag hade varit nere på morronrundan till sjön, somnade jag igen. Sen har det varit full rulle med alla barnen hela dagen! Jag har inte sovit en blund! Särskilt illa 3 månaders bebisen tyckte jag var intressant. Hon luktade mycket gott! Tyvärr började det regna på eftermiddagen så vi "kunde" inte vara ute! När besöket åkte hem på eftermiddagen lade jag & husse oss i soffan och somnade gott! Skööönt!
 
Söndag 22 juli
Upp i ottan och for iväg från Lunger till Västerås på utställning! Utställningen kan ni läsa mera om på sidan utställningar! Det blev en varm dag även fast det var dåligt väder hemma i Lunger när vi åkte. Jag gillar inte riktigt när solen skiner sådär mycket, blir ganska slö då och vill absolut inte springa runt i någon ring då! Jag blev inte ens sugen på mattes gottaste godis! Hon skulle egentligen ha gjort levergodis till mig i går kväll, men det blev så sent innan vi landade här i Lunger så hon orkade helt enkelt inte. Hur som helst såg gick det ju vägen på utställningen i Västerås, jag gjorde inte så mycket väsen av mig överhuvudtaget idag. Matte var dock nervös för att jag dissade hennes godis så hårt! Mattes syster Marita, make Greger, Pi & Hampe & Sigge var även med i Västerås & tittade på när jag ställde ut mig! Kul att de ville komma! Det uppskattade matte mycket! :) På väg hem stannade vi till hos mormor & morfar. Cecce är där för hans familj (mattes stora syster) är på semester! Vi drog några repor på gräsmattan och Cecce var riktigt pigg idag även fast han börjar bli till åren! Väl hemma fick vi främmande av husses vän Urban med familj. Det var fullt upp hela eftermiddagen & kvällen då jag äntligen kunde somna gott i mattes säng! Det är mycket att hålla reda på när det är små barn här!
Uppställning!Busar järnet!
Uppställning!Jag & Cecce efter utställningen!Uppställning!
Minos & farfar Akeron!Matte & Pi på utställningen!
 
Fredag 20 juli
Lördag 21 juli
Idag på morronen bar det av mot Årsta brygga & Utö! Vädret kunde inte ha varit bättre & humöret på topp! Vi var många RR på båten över! Häftigt! När vi kom fram var Anna där & mötte oss med man & barn! Vi "gamlingar" gick en sväng & lät vovvarna springa i gräset en stund medan Anna instruerade "nykomlingarna" innan vi fick vara med. Jag blev dödstrött i värmen & av att springa med Moa, Vilda & Dando även om det inte var länge. Varmt väder är inte riktigt min starka sida. Ringträningen var kul som alltid! Anna du gör det gudomligt roligt! Du är en klippa, jag & matte är alltid lika glada när vi har träffat er! Med på båten ut till Utö var oxå ett tv-team från TV4. De skulle visst göra ett repotage om skärgårdsveterinärer men veterinären fick hinder på vägen, så de filmade helt enkelt alla RR's istället! Kul! Förhoppningsvis får vi se en intervju med Anna (& Dando) + familjen Thuregård! Om vi har "tur" så syns vi kanske en glimt vi med, om det nu blir något program. Vi får väl hålla ögonen öppna! Underbar dag med utomordentligt härlig sällskap! Tack alla!! Nu ska matte & husse svida om så bär det av till stugan. Jag har fått mig ett bad här hemma då jag lyckades hitta en bajja av något slag som jag rullade mig i! Kram på er alla! Bilder hittar ni under bildgalleriet!


PS! Idag har matte äntligen fått kort på sin bästa vän Linda, som bor i L.A , & hennes växande mage!! Love u!
Hundar & ungar...!Nästan hela gänget på väg till Utö!
Vacker utsikt!
Matte & jag på båten!Linda med stora magen!
 
Fredag 20 juli
Tjolahopp! Idag har jag fått vila endel då det tog på krafterna rejält att spåra så intensivt. Husse & jag sov länge! Matte har gått på semester idag!! Tjohoo! Det innebär att vi kommer att åka till stugan & vara kvar där i flera veckor!! Huset ska målas där så det kommer att bli en hel del arbete för husse & matte men jag ska bara vila, kuta runt i skogen, spåra lite, förhoppningsvis sola & bada!! I morron bär det av till Utö för ringträning med vår guru Anna från Hamnuddens! Skoj som attan ska det bli! Sen bär det vidare till stugan. På söndag är det utställning i Västerås, matte & jag åker dit! Hoppas att vädret är ett mellanting så att matte vare sig behöver regnstället eller springa runt i bikini (då skulle så många bli så chockade och glömma bort att titta på mig!;) )! Söndagen efter det är det dax för Specialen i Västerås. Matte vet inte hur det blir med uppkopplingen i stugan i år så kanske blir det inte så mycket uppdateringar från oss... Men ni vet ju att ni alltid är välkomna förbi en sväng i Lunger om ni har vägarna förbi!! Här hittar ni information om Björkudden (där stugan ligger) Björkudden, Lunger eller så hittar ni vägbeskrivning på www.consto.se/huset!
 
Onsdag & Torsdag 18 - 19 juli
Onsdag - André fyller tonåring!! Grattis grabben!!

Onsdag & torsdag har det varit spårkurs för mig & matte. I onsdags var jag lika kär i Emma som förra gången. Den här gången fick jag dock inte komma ur bilen & se henne innan jag skulle ut i skogen. Spårandet gick ganska så högt & jag var väl inte helt super. Matte hade visst räknat fel på stegen oxå, så det var ett rätt långt spår. Aston med husse & matte var oxå med idag! Tyvärr missade de första gången då det blev strul med dagar fram & tillbaka. Idag torsdag (när "jag" skriver) gick det helt suveränt på kursen! Jag gick först ett rakt spår, jag gick på det direkt & gick som en klocka till slutet där jag hittade köttbullen och min älskade gosseråtta! Efter vila gick vi ett till spår med en 90 graders vinkel i. Jag tog spåret och vinkeln klockrent! Vicki (kursledaren från Hundens Hus, som gick med i spåren med oss) var mycket mycket stolt över mig! Och självklart även matte! Livat blev det ute i skogen när jag fann gosseapan och köttbullarna i slutet på det spåret!! Tjooohoo! Totalt dödstrött, när jag fick lägga mig i bilen! Somnade som en stock på sängen när jag kom hem. Matte kan bara säga - "Det här slår alla prommisar i världen för att trötta ut en hund! Maffigt!"
Minos & Annikas dipolom från spårkursen!André & Pi hoppar studsmatta!
 
Måndag 16 juli
Matten & jag tog den vanliga morronkissen vid 5.45. Jag var ovanligt pigg! Matte var jättetrött & hade ont i magen igen... När jag kom in somnade jag gott i sängen tillsammans med husse igen! Matte kom hem vid 12 och hade tokont i magen! Hon fick lägga sig och sova medan husse & jag gick runt sjöarna i värmen! *phu*! Matte försökte att pigga på sig till eftermiddagen då vi skulle gå spårkurs, men de var inte lätt för henne. Hur som helst så kom vi iväg. När vi kom dit så var det ingen där!! Pratade med Anna Karin som trodde att det var på tisdagen. Åhhh, no! Vi vände & åkte hem igen. När vi kom hem så ringer kursledaren & undrar vart vi är!? Så det VAR kurs iallfall! Vi åkte dit igen & så påbörjade jag min tonårstrots!! Matte var inte glad! Jag förälskade mig dirket i den svarta fina labradortiken Emma som oxå var med på kursen! När matte gick ut i skogen för att lägga spåret var nog den enda gången jag inte brydde mig om henne, annars var jag helt upptagen av henne! Ingenting annat kom in i min hjärna! När vi skulle spåra vårt livs första spår, så blev det jobbigt. Jag kunde inte riktigt koncentrera mig på spåret utan undrade istället vart tjejerna tagit vägen. Jag spårade typ 3 meter stannade, kollade var de var? Ska inte flocken hålla ihop!? Spårade vidare lite... och så vidare. Till slut nådde vi iallafall fram till köttbullarna som låg snällt och väntade där i slutet! Både matten & jag helt slut när vi väl kom hem. Hoppas på att mattes mage blir lite bättre snart. Godnatt!
 
Söndag 15 juli
Hela familjen sov länge. Resten av dagen ängnades mestadels till att tvätta huset. Jag tyckte att de var grymt tråkiga! Men jag var med och höll koll hela tiden så att allt gick rätt till! Trött som få somnade husse & jag efter maten! Vi sov oss genom dammsugning och allt! Totalt krossade! Vid 21.30 var det dags att åka hem till Sthlm igen. Helst av allt skulle hela familjen ha velat stanna kvar... Men matte ska jobba i morron :(
 
Lördag 14 juli
Långprommis på förmiddagen "runt" Lunger. Vi tittade in hos mattes moster & morbror på vägen, husse & matte fick en kopp kaffe & jag en skål med vatten. Solen sken & allt var uuuunderbart! När vi kom tillbaka till huset skulle matte cykla till affären och handla lite. Hon hojjade iväg & för ett ögonblick var husse inne i garaget för att hämta något, då stack jag!!! Tjohooo!!! Matte where are you!?! Hon hade hunnit ungefär 1 km innan en bil stannade henne och frågade om hon har en stor brun hund? Jaaaa, svarade matte... Med ett gult halsband? Jaaaa... Då är det din vovve som kommer som en kanonkula efter dig! Och mycket riktigt där kom jag! :) Vad glad jag blev när jag äntligen hittade henne! Phu! Jobbigt att kuta i full galopp efter matte! Matte blev paff & fick snällt vända hem med mig travandes vid sidan! En mycket orolig husse (+ mormor & morfar + en glad Cecar) väntade där hemma! Efter allt rabalder så busade Cecce & jag en stund medan människorna fikade i solen!

Jag blev trött och somnade en stund, matte & husse började att tvätta huset då de ska måla om det! Framåt kvällen kom moster Marita, Greger, Pi & Hampe, Sigge! Det blev först dopp i Hjälmaren för svettiga husse & matte, migsjälv, Hampe & Sigge. De andra badkrukorna stod på bryggan! Sen blev det grilla! Det luktade grymt gott! Efter en mycket händelserik dag somnade jag i soffan tillsammans med husse! Snark!!
 
Fredag 13 juli
Idag åker vi till stugan!! Tjoho! Skönt som skrutt att komma fram dit!
 
Onsdag 11 juli
Gregers födelsedag!!! GRATTIS!!!

Idag har jag & husse varit ute & gått i Ursvik liksom vi även gjorde igår! Härligt väder att promenera i! Jag testade att gå igenom tunneln på agilitybanan med husse för första gången idag! Det gick super! Nemas problemas!! När matte kom hem drog vi nästan direkt till Aston och hans husse & matte på Lidingö! Då Anna Karin precis kom från springrundan när vi kom & jag behöver värma upp lite innan jag leker, gick matte och jag upp till agilitybanan som de har vid Aston. Jag provade på att gå på en "stege" som ligger ned! Jag klarade det faktiskt!! Vi tränade lite hopp över häck och så fick jag springa igenom en lååång tunnel! Vi avslutade med att jag sakta men säkert gick över en stege! Högt var det!

Nu kom Aston ut med sin husse & matte! Vi fick springa lite och lajja & sen tog vi och styrde kosan mot vattnet! Gud så skönt att ta ett dopp i det blå när vi var så varma! Vi lekte hämta pinnar i vattnet Aston & jag, Aston är inte så på när det gäller att simma, men jag ska lära honom någon dag! :) Fast det kanske är dumt då får jag väl inte ha pinnarna ifred längre...;) Tack för idag familjen Aston! Som vanligt ALLTID lika roligt att träffa er! Super duper! :) Puss till brollan, nu ska jag sova som en stock!!!
PS: Jag har lagt upp bilder från i dag under bildgalleriet se länken Minos & Aston 11 juli, 2007
 
Måndag 9 juli
Husse har semester så vi har hängt tillsammans hela dagen. Matte jobbar fortfarande, så jag blev grymt glad när hon kom hem så att hela familjen var samlad igen! Gillar när min familj är nära runtomkring mig! Det bästa är när vi alla ligger i sängen, då känner jag mig verkligen avslappnad! Trots allas förmaningar om att man inte ska ha en RR i sängen så tvekar inte matte en sekund på att erkänna att det är det bästa hon gjort att lyfta upp mig där i sängen i stugan för snart ett år sen! Det finns inget bättre än att gossa tillsammans i sängen! :) Finns det hjärterum så finns det stjärterum! :) Idag har vi fått pappren till nästa utställning som blir i Västerås den 22 juli! Vilka mera ska dit? Brollor, syrror, andra vänner?
Minos lyssnar på en videosnutt med Sigge som gnäller!Om jag tittar tillräckligt länge på glasskålen kommer den ned!
Minos strääääcker på sig!!Sträääcka på mig gör jag minst 2000 gånger om dagen!
Are you talking to me?!
 
Söndag 8 juli
Regn, regn & återigen regn! Sooo boring! Men matte & jag trotsade vädret & var ute & tränade! Vi är ju inte söta som socker, så det var ju ingen fara! ;)
Vi tränade lite lydnad på grusplanen. För att vara helt själva utan störningar gick det riktigt bra! Det blir ju mest linförighet, frittfölj, stå under gång, läggande under gång & inkallning. Tyvärr, så hade vi ingen apportbock med oss så det blev till att hålla i en pinne istället. Hopp kunde vi inte träna då vi inte hittade ngt bra att hoppa över, men det var nog kanske lika bra med mitt ben. Annars en ganska så vanlig söndag. Var ensam hemma en stund när husse & matte var iväg & kollade på färg till huset. Det ska ju bli ommålning under semestern... Hoppas bara att vädret håller sig i skinnet när det hela ska bege sig!
 
Lördag 7 juli
Idag är det datumet 070707! Det skapar numret 777 vilket ska vara ett mycket lyckosamt tal! Vi får väl se vad dagen bringar!?

En lugn hemmadag i det gråa vädret! Matte sur för att det inte kan vara fint väder så att vi kan ha picnic! Det hade ju varit trevligt nu när jag inte får skojsa runt. Väckte matte tidigt (husse går inte att väcka på morronen!) så vi gick ut en sväng. Jag var skitbusig & det märks i benen att de spritter av spring!! Vi lekte letalek när vi kom hem istället! Alltid lika kul! Till matte & husses förvåning så går jag numera ut på balkongen själv & är kvar där. Jag har tyckt att den har varit lite läskig tidigare...
 
Fredag 6 juli
Idag bar det av till veterinären igen! Hussen & jag åkte dit & träffade Eva som vi träffade förra gången jag var där, hon kände igen mig! Måste ju vara för att jag är så gudomligt söt! ;) Hon ordinerade "icke våldsam lek" & aktiv vila. Så nu blir det inte direkt långprommisar & date med någon jag tycker om att leka med ett tag framöver. En lugn kväll blev det då i sängen med matte som är kvällstrött... :) Skönt!

Förresten ni måste gå in på den här länken & höra Pi säga b la Annika, Lelle & Minos! Gudomligt söt!! www.youtube.com/
 
Torsdag 5 juli
Matte är bättre men jag haltar fortfarande. *suck* Hur som helst så fick jag en hemmakväll med hussen då matte drog ut med Anna-Karin på stan för att bubbla järnet & ta ett glas öl! Kanske inte så bra för hennes mage, men det kändes som ett måste i det vackra vädret & det utomordentligt härliga sällskapet! (TACK, Anna-Karin! Du är super! Vi får nog tacka Karin & Tord för att de förde oss tvillingsjälar samman! Nästa gång får Aston och Minos följa med oss! :) / Matte). När matte kom från tunnelbanan var husse & jag där och mötte henne! Jag blev superduper-pang-fenomenaliskt glad över att se henne!!! Det stod några och tittade på när jag kom i full fart rusandes mot matte, de tappade nästan hakan, när de såg mig! Haha! :)
 
Onsdag 4 juli
Nu är även jag "sjuk"! Suck... Jag är halt på höger fram igen! Fattar inte varför jag haltar hela tiden!? Matte är fortfarande hemma med sin onda mage så vi är sjuka tillsammans. Det känns dock skittrist då Anna-Karin & Aston skulle komma hit på besök ikväll. Men nu funkar inte det så bra... Men vi lääängtar efter att se Er bara så att ni vet! Så fort vi är friska måste vi träffas!!! Som sagt annars händer det inte mycket här då både matte & jag är kommenderade till stillhet. Matte försöker att pigga upp mig med letalekar, hålla benet (tuggbenet alltså...) & att leka hämta apan, häxan, råttan eller vad det nu kan vara jag kommer tryckandes med! Väntar intensivt på att spårkursen ska börja om någon vecka! Det ska bli kul! :) På sen eftermiddagen kom morfar & hälsade på. Han var här i Sthlm & jobbade så han passade på att säga hej! Jag blev jättelycklig! Men matte har bestämt att när det kommer gäster ska jag sitta still & vänta tills hon säger till att jag får hälsa. Det var mycket svårt men morfar, som är gammal brukshundsgubbe, vet att matte menade allvar! Till slut fick jag hälsa!

Igår fyllde mattes allra bästa vän Linda år !! Grattis till Linda! Tyvärr så bor hon i L.A, & de kunde inte träffas! Saknar dig som skrutt!
 
Måndag 2 juli
Matte sjuk, hon har jätteont i magen & var tvungen att gå till doktorn. När hon kom hem så har hon mest sovit hela dagen. Minna kom över och gick långprommis med mig! Suuuper att ha Minna som kan gå ut med mig! :) Tack, Minna! På kvällen tog husse & jag en prommis i det sköna vädret. Matte & jag kollade på luftballonger som svävade precis över vårt hustak! Jag undrade vad det var som lät "schhhh" först, men det var ju luftballongen när den eldade. Då matte var bättre i magen på kvällen tog vi sista kissrundan med lite träning samtidigt. Det blev hit, fot, stå under gång, ligg under gång och så tränade vi lite utställningsträning. Det gick bättre än väntat faktiskt! :) Nu är det natti!
Luftballong!Luftballong!
Minis på balkongen!
Grannarna kollar oxå in ballongen!Härlig sommarkväll!
 
Söndag 1 juli
Husse & jag var till sjön och höste ur båten. Jag stod på bryggan medan husse öste! Matte kom hem vid lunch & hade ont i magen igen... Vi lade oss i sängen och sov någon timma. På eftermiddagen packade vi ihop & åkte till mattes storasyster Carina med familj för att gratta henne i förskott på födelsedagen! GRATTIS, till gammeltanten! ;) Jag & Cesar busade för fullt! Märktes inte att han börjar bli gammal idag inte! Han är härlig att busa med Cecce! Dyngtrött åkte vi hem till Sthlm.