| home | personligt | portfolio | om skolan | länkgalleri |
tillbaka

Biografi

Jag, som kanske de flesta andra, finner det svårt att beskriva mig själv bara med ord utan att få visa upp vem jag är. Men, I'll give it a shot!

Min uppväxt tillbringade jag i den lilla byn Götlunda 12 km utanför Arboga. Under min uppväxt har jag provat på många saker och sporter bl.a. längdskidåkning och luftgevärsskytte. Under denna tid föddes även mitt stora intresse för hundar! Familjen har under årens lopp haft sammanlagt tre stycken schäfrar som var en mycket stor del av vår familj!

Efter gymnasiestudier i Arboga så gjorde jag lite allt möjligt innan jag började att läsa till Personalvetare på universitetet i Örebro. Det var en otroligt rolig tid med mycket plugg, fest, kreativt tänkande och kontakter med nya människor!

Därefter arbetade jag bl.a. som forskningsadministratör på Psykiatriskt forskningscentrum i Örebro. Det ledde till att jag något år senare fick hoppa på ett projekt att bygga upp en informationsportal om ätstörningar på Nationellt kunskapscentrum för ätstörningar. Ett mycket roligt och lärorikt arbete! Jag utvecklades mycket både privat och yrkesmässigt under denna tid, då det krävdes mycket självständighet och initiativkraft från min sida.

Det var också då mitt intresse för hemsidor och webb i största allmänhet väcktes. Efter något års övervägande att lämna Örebro och ett tryggt jobb beslutade jag mig för att söka till Nackademins webbdesignprogram, så här är jag idag och stormtrivs!

Personlighet

Ordning och reda är A och O i mitt liv. Jag mår ganska dåligt om jag inte får ha det. Därav mitt motto "Var sak har sin plats". Jag tror att det säger ganska mycket om hur jag vill ha det, både privat och i arbetslivet, men utan att vara perfektionist.

En annan av mina egenskaper är att jag är tämligen envis. Det kan vara både en fördel och nackdel, men jag ser det som en styrka att inte ge upp så lätt.

Fritid

När jag inte är i skolan eller sitter framför datorn, går mycket av min lediga tid går åt till att finna ro och harmoni i mitt liv. Bäst gör jag det med en väl avvägd kombination av motion (gärna spinning och stepup), socialt umgänge och egen tid.

Jag fixar också gärna i lägenheten. Jag tycker om inredning så jag målar, möblerar om och köper gärna nya saker! :)

Carpe Diem!

Copyright © Annika Karlsson, 2005
XHTML 1.0 / CSS 2.0